Амерички полицајац на протестима са тетоважом Русије — хит на друштвеним мрежама (ФОТО)

Фотографија америчког полицајца на протестима у Хјустону, на чијојподлактици се види тетоважа на којој ћириличним писмом пише „Русија“, уз назив

Read more

ФОТО: Вашата свадба во ресторан со дворна површина од 9500 метри квадратни

Доколку сакате вашата свадба да наликува како оние од холивудските филмови тогаш несомнено е дека треба да го одберете ресторанот Ритуал кој се

Read more