Vesti

АРМАГЕДОН! Језиве слике из Америке потресле свет: Погледајте где смештају лешеве у Детроиту! (ВИДЕО)

Запослени у болници Синај грејс у Детроиту не могу да постигну да умрле од корона вируса достојно одложе истом брзином којом се број умрлих повећава, па лешеве у белим кесама слажу једне преко других у гаражи, хладњачи на паркингу болнице, у лекарским просторијама, па чак и у собама за одмор лекара и медицинског особља током дежурстава.

Фотографије лешева између себе размењивали су запослени у Хитној служби те болнице између себе, а један од њих је послао и медијима.

Радници болнице потврдили су америчкој телевизији да те фотографије осликавају њихове пребукиране 12-часовне смене на почетку априла.

На другим фотографијама у чији је посед дошао Си-Ен-ЕН приказана је унутрашњост хладњача на паркингу болнице, у којима су тела преминулих послагана једна преко других.

Како су рекли запослени у болници, за смештај тела коришћене су поједине просторије болнице које нису намењене за смештај пацијената, међу којима и соба која се користи за различите студије о сну у нормалним условима.

Запослени, који су захтевали анонимност из страха због губитка посла, рекли су да се ове просторије болнице користе у ту сврху, јер запослени у мртвачницама не раде ноћу, а и зато што су мртвачнице у Детроиту пуне.

„Све што знам је да смо остали без кревета за пацијенте, тако да нисмо могли да ниједан од тих кревета оставимо за преминуле“, казао је један од запослених у Хитној служби.

На једној фотографији приказана су два тела стављена на један кревет и треће тело смештено на столици поред њих.

Сва тела упакована су у беле пластичне кесе.

Извор: Танјуг