Vesti

Бизнисмен: Шведску чека грађански рат и војне интервенције

Лиеф Остлинг каже за Fria Tider, да је са масовним доласком туђинаца извесно избијање грађанског рата.

„Примили смо превише људи из иностранства. Оно чега треба да се присетимо је да су то људи из Африке и са Блиског Истока који живе у друштвима у каквим ми не живимо већ 100 година. Ипак они верују да је то прави начин како треба да се уреди друштво“.

„Сексуални напади, насиље мафије, експлозије, организовани криминал, незапосленост су на нивоу који раније нисмо видели у Шведској. Нажалост ти проблеми се увећавају новим приливом миграната“ наглашава Остлинг.

„Једног тренутка војска ће морати да интервенише у мигрантским енклавама, јер нећемо моћи да зауставимо грађанске немире које изазивају мигранти“ каже познати бизнисмен.

Остлинг такође износи своје искуство са мигрантима из Сомалије које је запошљавао у компанији Сцаниа, како наглашава 90% њих су или напустили посаа или су добили отказ, јер нису хтели да испуне своје обавезе на радном месту.

Бизнисмен наглашава да би за праву интеграцију миграната био потребан „трансфер знања“ који би трајао генерацијама. Остлинг упозорава да уколико се ти проблеми не реше, Шведску очекује грађански рат.