Vesti

ВЕТЕРАНИ УШЛИ У РТС: Докле ћете да лажете за највећег издајника Вучића! Ћераћемо се још! (ВИДЕО)

– Народ ће ослободити РТС од овог режима и највећег издајника Вучића! Докле ћете да лажете? Срамота ме је што смо ушли овде, да се поганимо – поручили су борци и ратни ветерани, који су револтирани због медијског мрака и одбијања режима да им испуни елементарне и људске услове, данас ушли у Радио телевизију Србије.

Они су тражили да их прими дежурни новинар, а када је РТС то одбио, изашли су напоље да уз поруку Вучићу да ће се „ћерати још“.

– Ова господа у овој згради нас се сете само када треба да узму паре из буџета Србије да сниме филм о херојима с Кошара. Пет минута не могу да сниме борце у парку да не увреде Вучића и министра Вулина. Они и из нашег џепа добијају претплату. Јел су ветерани народ? Јесу! Вучић дао паре за Албанију. А њихови војници су убијали моје другове на граници из Албаније. Исти тај председник је 1999. године био министар.

Ја немам право на ништа, као борац и расељено лице с Косова и Метохије. Јел да идем код Тачија да тражим своја права? Полиција окреће главу од нас од срамоте.

Шта ћемо ако милион и по миграната дође ускоро у Србију. Ко ће да му се одазове за одбрану земље са оваквим законом? Мој саборац добио рак на нози, одсечена му је, инвалид је сто посто, али по новом закону не може да добије никакву помоћ јер је касније оболео од рака, а то му се десило због бомбардовања осиромашеним бомбама на Паштрику – рекао је један од окупљених бораца.

Извор: Србин инфо
Фото: Јутјуб: Ветерани испред РТС