Vesti

(ВИДЕО) Сљедећа мета режима – Крстионица на Михољској превлаци: О. Миајло са вјерницима спреман да брани светињу

Бројни очевици говоре да је у Тивту примијећен и командир интервентне јединице из Херцег Новог који је прошле године у априлу командовао нападом на Крстионицу

Након новог безумног чина режимске хунте и рушења конака манастира Светог Василија код Улциња, лако би се могло десити да данас дође и до новог насртаја на Крстионицу на Михољској превлаци. 

„Практично на сваком скретању од града према Превлаци стоји по једно патролно возило, повучена је и Гранична полиција са Аеродрома а стижу и полицијске снаге из Херцег Новог.

У свјетлу догађаја у Улцињу, можемо очекивати и напад полиције на Крстионицу на Михољској превлаци.“, рекао је о. Миајло Бацковић у изјави за ИН4С.

Бројни очевици говоре да је у Тивту примијећен и командир интервентне јединица из Херцег Новог, који је прошле године у априлу командовао нападом на Крстионицу.

О. Миајло је, заједно са вјерним народом, већ на Крстионици. Позвао је вјернике да дођу, да се заједнички одупру режимском лудилу и заштите светиње.

Како незванично сазнајемо влада Душка Марковића планира да руши не само конак већ и Цркву на Румији.

Такође, незванично сазнајемо из извора из Владе Црне Горе да је издато и наређење да отац Синиша Смиљић (свештеник у Улцињу) са породицом напусти државу.

izvor: in4s