Izbor UrednikaTopVesti

ГЛОБАЛИСТИ у паници: Трамп објављује тајна документа о Обами, Клинтоновима…

Фокс њуз, амерички телевизијски канал, најавио је да ће амерички председник Доналд Трамп у великој акцији против својих противника објавити тајне документе.

Како је најавио новинар Фоск њуза Лу Добс, чије је извештаје Трамп често на Твитеру делио својим пратиоцима (док му нису угасили налог), биће ових дана откривено много тога, а почиње од докумената под називом „Обамагејт“ о аферама Барака Обаме (и његовог потпредседника Џо Бајдена).

Откриће се и како је Дубока држава надзирала Доналда Трампа ињегов председнички изборни штаб током претходних избора, као и извештаји Кристофера Стила, бившег агента британске МИ6, од кога је потекла лажна афера „Русијагејт“, никад доказане тврдње да је Русија довела Трампа на власт намештајући изборе.

Добс је информацију о откривању докумената из „Обамагејта“ објавио позивајући се на Џона Соломона, главног уредника „Џаст њуза“ и Фоксовог сарадника.

Како је рекао Соломон, ради се о документима које је „ФБИ покушао да сакрије од јавности у последње четири године“.

Соломон тврди да је Кристофер Стил, у разговору са ФБИ, навео да је објавио своје извештаје како је Русија умешана у америчке изборе, да би помогао Хилари Клинтон и скренуо пажњу са афере објављивања њених и-мејлова, који су страшно узнемирили јавност јер се у њима открило да Дубоком државом управљају кабалисти, убице и педофили.

„Афера са умешаношћу Русије је измишљена како би се заштитила Хилари Клинтон од даљег објављивања њене афере“, рекао је Соломон.

Да ће Трамп покренути неку акцију најавио је и Емон Џеверс, новинар ЦНБЦ-а, који тврди да ће амерички председник објавити тајна документа у вези са оптужбом против Хантера Бајдена да је користио моћ свог оца Џоа, тада потпредседника САД да помогне украјинској компанији на чијем платном списку је био.

​Џеверс наводи и да ће Трамп помиловати још неколико осуђеника, издати извршна наређења, али да постоји могућност и да објави тајна документа у вези са Доминион машинама за гласање, за која је амерички председник тврдио да су један од главних начина за манипулацију на изборима, а Трампов адвокат Сидни Пауел је још раније и Србију сврстала међу земље из којих је организована крађа избора у корист Бајдена.

Подсетимо, „Обамагејт“ је настао када је Доналд Трамп објавио да је бивша влада Барака Обаме смештала афере његовим сарадницима да би осујетила Трампов долазак на власт.

У афери и-мејлова Хилари Клинтон тражена је истрага због тога што је она наводно преко приватне адресе послала велики број потенцијално поверљивих информација пуних застрашујућих података, што је открила истрага Стејт департмента. ФБИ је касније све заташкао и саопштио да нема доказа о криминалним радњама.

Трампови гласачи и слободан свет траже и очекује да Трамп помилује Џулијана Асанжа и Едварда Сноудена.

Извор: Србин.инфо, Агенције