Uncategorized

Дамњан: Народне патроле, ветерани, студенти – сви долазе у суботу испред Скупштине

– У суботу одлучујемо о судбини Косова и Метохије и то треба да знају сви грађани Србије. Ако не успе 20. јун, заклео сам се на светињама са својим саборцима да ћемо бранити Космет у Београду, јер је сада ту Космет нападнут, а бранићемо га и на Косову ако неко нападне наш народ.

Ово за „Србин инфо“ поручује Дамњан Кнежевић, лидер иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“ и Народних патрола против мигрантског насиља.

– Живимо у земљу где су родитељима одузимана деца, где је економски уништена земља, а сада се још увозе емигранти који су милитаристи… Мислим да је догорело и да народ више неће да трпи.

Морамо да успемо у суботу 20. јуна. Макар да успемо да спречимо издају Космета за Видовдан.

Добио сам поруке од разних безбедносних структура, нећу помињати од кога због безбедности породице, али сам одлучио да 20. јун истерам до краја. Хапшење и претрес стана је била последња опомена, али нећу да спустим лопту. Ризикујемо много, али хоћемо да уредимо ову земљу.

Зато позивам све грађане Републике Србије да 20. јуна вратимо нашу Србију – нама. Да више не владају криминалци, џукеле и сексуално настрани људи.

Порука за навијаче – није ваљда важније да ли Звезда слави титулу или Партизан игра негде утакмицу од одбране Космета!?

Када је 8. маја народ кренуо на Владимира Ђукановића, који нам је показао средњи прст, попео сам се на ауто и рекао народу да се врате, јер нас нема довољно.

Сада вас зовем да нас буде довољно. Дођите испред Скупштине у суботу од 17 часова – поручује Кнежевић.

Шта је још наш саговорник изјавио, погледајте и послушајте у видео прилогу.

Извор: srbin.info