TopVideo

ДОЋИ ЋЕ ДЕМОНИ ИЗ СВЕМИРА И ЉУДИ ЋЕ ОД ЊИХ ТРАЖИТИ СПАСЕЊЕ! Страшно пророчанство грузијског старца о временима која долазе (ВИДЕО)

Грузијски старац Гаврило говорећи о последњим временима упозорио је православне вернике на долазак Антихриста и печат звери који ће се увући у људе. Он је своја казивања и поруке верницима оставио у књизи Диадема старца.

Старац је поучавао: „У последња времена људе ће спасавати љубав, смирење и доброта. Доброта отвара врата Раја, смирење уводи у Рај, а љубав показује Бога.“ Све оне који су му долазили за благослов, он је плачем умољавао: „Чините добро, да би вас спасла ваша доброта. Земља је већ постала полу-пакао…“

– Запамтите: Христос је Један, другог неће бити.

– Иако се и раније говорило о доласку Антихриста, тада није било оваквих знамења. Било је ратова, али није било небеских чудеса и свеопштег отуђења.

– Производи, на које стављају број Антихриста, не могу вам наудити. То још није печат Антихриста. Потребно је изговорити молитву „Оче наш“, прекрстити се, покропити освештаном водом – тако се освећује свака храна.

– Немојте јести хлеб човека који је примио печат Антихриста.

– У последња времена Антихристове присталице ће ићи у цркву, крстиће се и проповедати јеванђељске заповести. Али, не верујте онима који не буду имали добра дела. Само по делима могуће је препознати правог хришћанина.

– Права вера је у срцу, а не у уму. За Антихристом ће поћи онај који веру буде имао у уму, а препознаће га онај који веру буде имао у срцу.

– Место где ће стављати Антихристов печат није длан, већ кажипрст. Уводиће га помоћу компјутера под кожу, и неће бити видљив. У почетку – по жељи. А кад се Антихрист зацари и постане господар света, присиљаваће све да приме тај печат. Оне који га не приме, прогласиће за издајнике. Тада је потребно отићи у шуме, по десет – петнаест људи заједно. По један или по двојица не могу се спасти. Шта год да се деси не губите наду у Бога. Господ ће уразумити како поступити. Ко буде јак у вери – неће осећати ни глад, ни жеђ, нити ће га се дотаћи природне катастрофе.

– Ђаво има 666 мрежа. У време Антихриста људи ће очекивати спасење из космоса. То ће и бити највећа замка ђавола: човечанство ће искати помоћ од ванземаљаца, не знајући да су то, заправо – демони.

– Ако украдеш – прекршио си једну од десет заповести. Ко тако поступи – Антихриста је и тако примио. Верујући човек уздаће се у Господа. А Господ ће, у последња времена, чинити таква чудеса за свој народ, да ће један лист са дрвета бити довољан за месец дана. Истински верујући човек прекрстиће земљу, и она ће му дати хлеб.

– Ако девојку силују, она ће пред Богом остати девственица. Тако ће бити и са печатом Антихриста: ако га ставе против човекове воље, он на човека неће деловати.

– У последња времена не гледајте у небо: можете бити преварени чудесима која ће се тамо догађати – пасти у прелест и погинути.