Vesti

За будућност Црне Горе: Чланови ДПС нападају бивше партијске колеге

Народна коалиција „За будућност Црне Горе“ саопштила је да је дошло до сукоба између садашњих и бивших чланова ДПС, тј. да су некадашње партијске колеге физички насртале на оне који су иступили из те партије.

„Након што смо скоро имали сукоб између садашњих и бивших полицајаца на Жабљаку, јуче смо имали сукоб између садашњих и бивших чланова ДПС-а. Наиме, у Пљевљима је наступила паника међу малобројним преосталим члановима ове партије па су се на јавном мјесту обрушили на своје бивше партијске колеге, које су их напустиле у протеклих пола године„, казали су из коалиције „За будућност Црне Горе“.

Према њиховим ријечима, већи инцидент у самом центру Пљеваља спријечили су савјесни грађани који су са сажаљењем посматрали копрцање преосталих чланова ДПС-а у свом граду.

„ДПС је свјестан да у времену пред нама неће моћи да опоравља више своје пријатеље и њихове фирме а да за грађане не остаје ништа. Црна Гора 30. августа постаје земља свих својих грађана а не само изабраних„, закључили су из те коалиције.