Vesti

ИВАН КОСТИЋ: Зашто СНС и даље ћути на ВИКИЛИКСОВЕ ДЕПЕШЕ?

Предлажем да СНС на следеће парламентарне изборе изађе са програмом „разграничење са Албанцима“ или „подела Косова и Метохије“, у шта убеђују народ интензивно већ две године, па да видимо колику ће подршку у процентима добити.

Зато их запад још држи на власти, не компромитујући их јавно преко својих медија у Србији, иако су упознати са безброј великих афера српских политичара, због којих би свака власт било где у свету одавно пала.

На сајту wikileaks.org  стоји све оно што Двери причају и то нико од главних актера не демантује. Само се  сателити СНС-а  јављају по овом питању да их бране, надајући се да ће добити више пролазних места на листи на наредним парламентраним изборима.

Зашто министар унутрашњих послова Небојша Стефановић не каже да ли је тачно да је у децембру 2008. године обећао да ће они „ћутке подржати de facto одвајање Косова“ (депеша 24.12.2008.)?
Иако су многи политичари у Србији и пре доласка напредњака на власт ово исто обећавали странцима, ипак је садашња власт СНС-а и СПС-а, потписивањем антиуставног Бриселског споразума, урадила највише по питању издаје стратешких државних интереса и за то морају да одговарају и пред својим бирачима и пред правосудним органима.
Извор: srbin.info