Vesti

Кнежевић о наводима атентата: Немам повјерење у полицију и тужилаштво; ако им се укаже прилика, пружиће пуну логистику тој акцији

“Информацију о припреми атентата на мене прочитао сам у свим регионалним медијима, и вјерујем да је тачна. Немам никакво повјерење у црногорску полицију и тужилаштво, посебно не очекујем да ће покренути истрагу, и увјерен сам, да ако им се укаже прилика, пружићу пуну логистику тој акцији”

“Информацију о припреми атентата на мене прочитао сам у свим регионалним медијима, и вјерујем да је тачна. Немам никакво повјерење у црногорску полицију и тужилаштво, посебно не очекујем да ће покренути истрагу, и увјерен сам, да ако им се укаже прилика, пружићу пуну логистику тој акцији”, поручио је Милан Кнежевић, функционер ДФ-а у изјави достављеној медијима.

Неколико медија у окружењу је објавило данас да наводно црногорски режим посредством својих веза у регионалним криминалним круговима, ангажовао лица из албанског криминалног миљеа са подручја Косова и Метохије, да изврши атентат на једног од лидера Демократског фронта и неуморног борца за српске интересе у Црној Гори Милана Кнежевића.

(Извор: Борба)