Izbor UrednikaVesti

МЕДОЈЕВИЋ: Ово је борба човјечанства против групе болесних моћника који желе да контролишу државе, народе и на крају – све друге људе

Од 1913 године када су БОГОВИ НОВЦА (како воле себе да називају) Ј.П. Морган, Ротшилд и Рокфелер успјели да преко америчког предсједника Вудруа Вилсона ( кога су довели на власт финансирајући његову кампању и формирали лажни опозициони републикански блок да би ослабили конкуренцију) оснују ФЕД као “државну централну банку” у њиховом власништву и отели уставно право Конгреса да одобрава штампање новца, почела је ера глобалних криза, рецесија, свјетских ратова, револуција, војних интервенција, пропаганде, спинова, дужничког ропства, контрола држава, народа, хибридних ратова.

Све са једним циљем-да мала групица болесних моћника влада свијетом.

Као и тада , тако и данас, основна полуга је била ВОЈНА МОЋ. Због тога је БОГОВИМА НОВЦА био императив да контролишу Предсједника САД, обавјештајне службе САД, глобалне медије и ВОЈНИ комплекс – тј ДУБОКУ ДРЖАВУ!!

Неочекивана побједа Доналда Трампа на изборима за Предсједника САД, оставила је ДУБОКУ ДРЖАВУ без контроле срца њихове моћи – ПРЕДСЈЕДНИКА САД.

Већ 4 године траје беспоштедни рат ДУБОКЕ ДРЖАВЕ и Предсједника САД. ДУБОКА ДРЖАВА и даље контролише значајан дио Стате Депратмента, обавјештајног сектора, глобалних медија и војне индустрије.

Лично сам из непосредне близине слушао Предсједника САД Доналда Трампа када је на инаугурацији са терасе Капитол Хила послао историјску поруку да ће се борити за амерички народ против естаблишмента из Вашингтона.

Сваки дан те ријечи постају све сназније и важније.

Ово је борба човјечанства против групе болесних моћника који желе да контролишу државе, народе и на крају – све друге људе.

Ако Доналд Трамп национализује ФЕД и врати моћ коју су отели ови болесници, америчком народу, забиће глогов колац у само срце САТАНЕ. Нестаће једна по једна глобална наднационална институција која је служила овим САТАНИСТИМА и раскинуће се окови модерног ропства.

Створиће се нови свјетски поредак заснован на међусобном поштовању и сарадњи. Свијет ће се вратити у баланс. У неопходну РАВНОТЕЖУ.

Зато, све што се дешава у свијету у овој години, ставите у контекст борбе БОГА И САТАНЕ, ДОБРА И ЗЛА, МИРА И РАТА, а кључна битка ће се одиграти на изборима у САД.

Главни циљ ове вјештачки изазване пандемије је слом економског система САД, који се заснива на берзама, а које су у директној вези са перцепцијом инвеститора. Сваки поремећај глобалног карактера одмах се рефлектује на пад берзанских индекса и на пад обима трговине, што одмах креира панику код свих. Након краха берзи, на ред би дошле банке које би ускратиле неопходне кредите, што би приморало власнике компанија да отпуштају запослене. Преко медијских канала Сатанисти би за све оптужили Трампа и он би изгубио изборе.

Али, Трамп узвраћа контранападом и тражи од Конгреса да одобри пакет помоћи привреди и становништву од 2500 милијарди УСД. Wин – Wин потез. Ако Конгрес одбије овај захтјев Предједника, он ће за то оптужити Демократе и Дубоку Државу који контролишу већину у Конгресу. Кандидат Демократа неће имати никакву шансу на изборима.

Ако Конгрес прихвати овај план, Трамп има главни адут у предсједничкој кампањи гдје ће се представити својим бирачима као снажан и одговоран лидер који преузима одговорност за судбину нације у најтежим тренуцима и води земљу ка новој ВЕЛИКОЈ ПОБЈЕДИ.

Сви који су поцјењивали Трампа, правили су огромну грешку. Вријеме ће показати да уз Божју помоћ, он може постати највећи и најзначајнији Предсједник САД у историји.

Зато ја подржавам Доналда Трампа.