Vesti

Медојевић: Трaмп подржава опозицију у одбрани хришћанства од Мила и глобалиста (ВИДЕО)

Као што мислим да Епископски савјет треба да донесе одлуку и пошаље поруку да нико ко подржава организовани криминал и ко подржава отимачину цркве не смије да гласа за Демократску партију социјалиста (ДПС) као политичко крило мафије”, рекао је Медојевић, на засиједању Скупштине ЦГ у уторак 2. јуна.

Намера владајућег ДПС Мила Ђукановића да елиминише православље и оснује нову цркву, што је незабележен случај у Европи, има за циљ да Црногорци постану католици, изјавио је један од лидера опозиционог Демократског фронта.

„Ви сте прва партија у Европи, после пада Берлинског зида која хоће да оснива цркву. И председник ДПС чак даје и елементе те цркве. Из тога закључујемо да то неће бити православна црква и да је један од циљева тог плана да Црногорци постану католици”, рекао је Медојевић.

Он је рекао да намеру Ђукановића, „атеисте и комунисте”, да прави цркву, ДФ доживљава као намеру да се елиминише православље из ЦГ.

Медојевић је рекао и да је Ђукановић финансирао политичку кампању Хилари Клинтон са најмање два милиона долара.

„Ја у потпуности подржавам политику Доналда Трумпа који је данас с Библијом поручио сатанистима и антихристима да ће он као председник САД, одбранити хришћанство”, навео је Медојевић.