Izbor UrednikaVideo

Мигрант му претио, овај га нокаутирао ударцем главом (ВИДЕО)

Агресивни мигрант ушао је у вербално-физички сукоб са човеком европског порекла, последње речи пред нокаут биле су му „ја сам јак“…

Инцидент се десио у возу који путује на релацији Лондон – Сaутенд он Си, а видео снимак се брзином светлости раширио друштвеним мрежама.

Након вербалног сукоба човек обучен у оделу ухватио је мигранта за руке покушавајући да смири, међутим то му није попло за руком, а имигрант му је понављао „ја сам јак“.

Мушкарац је затим ударио мигранта главом и нокаутирао га, а убрзо након тога појавио се и снимак на коме га везује лисицама уз помоћ још два човека.

Како преноси Метро.ук ради се о полицајцу који није био на дужности, али је привео мигранта због проблема које је правио у возу. Потпарол полиције у Лондону је након анализе снимка изјавио за медије да је „задовољан што полицајац није прекршио закон или се понашао на такав начин да би био дисциплински гоњен“.

Снимак је више пута уклањан и цензурисан са друшвених мрежа због ауторитарних прописа о политичкој коректности, а у оргиналу је за само пар сати сакупио стотине хиљада прегледа.