Izbor UrednikaVesti

Мигрант прославио држављанство силовањем жене! Рекао јој сад могу да радим шта хоћу

Сада имам пасош и могу да радим шта хоћу
Мигрант стар 29 година осуђен је за силовање жене у базену на острву Ингарö недалеко од главног града Шведске Стокхолма преноси Фриа Тидер.

Нападач је жену која није била пливач и плаши се воде, гурнуо у базен и тамо је сексуално злостављао. Када је преплашена девојка неколико пута покушавала да позове помоћ, на полу-празном базену мигрант би је зграбио за косу и заронио јој главу испод воде и почео да је дави, а жена га је плачући молила да престане.

Нови држављанин Шведске је неколико пута и ујео девојку.

Након силовања мигрант је запретио девојци да никоме не сме да прича шта се десило, додајући да сада може да ради шта хоће, јер је добио држављанство Шведске. Наиме када мигранти почине неко кривично дело пре добијања пасоша тим прекршајем могу да угрозе добијање шведских папира, док је немогуће депортовати држављанина Шведске.

Нападач је на суду тврдио да је „однос“ био добровољан, али суд није прихватио његово образложење. Након што је суд одбио његов изговор, мигрант је рекао да је његово дело било „харам“ то јест грех и предложио је силованој жени да оде на разговор код Имама.

Суд је осудио силоватеља на 3 године затвора за силовање и о обавези је да плати 12.000 евра жртви. Ипак мигрант неће бити депортован јер сада има држављанство Шведске.

Више о масовним силовањима 1.400 девојчица европског порекла од стране миграната у граду Ротерхаму можете погледати у следећем снимку:

Извор: СРБИНИНФО