Vesti

МИЛАЧИЋ ПОЦЕПАО ЗАКОН О ГЕЈ БРАКОВИМА: Још једном сте кренули у рушење Црне Горе! (ВИДЕО)

Председник Праве Црне Горе Марко Милачић реаговао је на усвојени Закон о партнерству особа истог пола. Како је рекао, усвојен је Закон о истополном партнерству и тиме се још једном кренуло у рушење Црне Горе.

„Након што сте усвојили противуставни Закон о слободи вероисповести којим желите да нам отимате историју о којој сведоче још само православне светиње, јер све сте друго распродали, све сте друго порушили, па подигли здања своје ништавности, сада сте усвојили закон којим у ништавило желите да утопите Православну породицу, али и више од тога. Ви у ништавило утапате и муслиманску и католичку породицу, а пре тога растурате своје породице.

Ви, ДПС ништавни и ваши сателити у овом науму, овим законом покушавате хомосексуалнима да допишете право да буду равноправни у нечему што им ни по природи, ни по Богу не припада: право да их тако не-репродуктивне, третирамо као породице и називамо породицама. А породице нису, нити ће икада бити. Овим законом ви кодификујете антипородицу, антипорађање, антирађање.

Шта се то може волети у истом, у везама заснованим на нарцистичком егоизму, настале као плод зависности од нарцистичког двојника, настале погрешним васпитањем и друштвеним деградирањем љубави, јер у хомосексуализму као антитези онога што нам је Јеванђељем завештано, ни ратоборни ЛГБТ у том другом не могу пронаћи личност достојну пожртвоване и несебичне љубави.

Такву личност проналазите само ви, подржаваоци и рушиоци човечјег сутра, ДПС квази-грађански настројени, па и ви НВО страним новцем плаћени да промовишете суноврат народа, да хомосексуалне особе вежете у целину ничег, називајући њихово везивање и нашу осуду вашом победом. Уместо да им помогнете, ви их законом јавно жигошете, ви их злоупотребљавате за ваше пројекте, најпоквареније овладавајући њиховом немоћи. Над чијом сутрашњицом ви данас ликујете?

И како ће вас осуђивати ваша деца, вас који сте гласали овај закон, јер док славите промоцију ништавила, неку вашу недобијену победу над љубављу и традицијом, док законом, у име света, дописујете оно чега се и сами најдубље гнушате, док породицом називате најцрњу пародију и трагедију брака као супружничког сједињавања у једно тело, добро отворите очи јер ће се странице овог закона исписивати управо у вашим породицама.

Није проблем у хомосексуалцима, проблем је у хомосексуалној идеологији. Сваки човек у овој земљи мора бити Уставом заштићен, али поплочавати пут анти-цивилизацијској идеологији је дубоко анти-цивилизацијски чин. Системски уграђивати у биће Црне Горе хомосексуалну квази-породицу као једнакост истинској и исконској породици је анти-државна и анти-породична политика.

Никада истополни несклад неће бити узор нашој деци. Загледани у љубав својих родитеља, оца и мајке, никада, ни са хиљаду оваквих закона нећете нарушити цивилизацијски склад темеља који је створио цивилизацију. И узалуд се пењете степеницама суноврата, покушавајући да досегнете онај степеник пакла на ком ће разјарени ЛГБТ покрет потпомогнут назови грађански, доминантно страним плаћеницима, тражити оно што им природа не да, да им припадну деца.

Овим законом нишаните највећу светињу цивилизације – децу. Овим законом стварате предуслове да сутра такозвани истополни партнери усвајају децу. Ђукановићу и Марковићу и ваши страни ментори, ова земља никада неће прихватити такву друштвену патологију и темељно уништавање нашег бића. Наше биће су наша деца, сва наша деца, рођена и она која ће се тек родити, и вашим прстом ништавила, нећете их дотаћи.

Што се тиче Праве Црне Горе овај закон у будућности, због све наше деце, проћи ће овако, поцепан“, рекао је Милачић.

Извор: Права Црна Гора