Izbor UrednikaZivot i Stil

Млади Хрват: Тражим девојку којој не смета што личим на Вучића

Млади Хрват Борна у потрази је за сродном душом на друштвеној мрежи Тиндер. Он нема пуно захтева. Битно му је једино да његовој потенцијалној изабраници не смета то што је двојник председника Србије Александра Вучића.

– Ако желиш зрелу особу уз себе, а не смета ти што изгледам као Вучић, онда само „сwипе“ десно – написао је уз фотографију на друштвеној мрежи.

Printscreen/Tinder

Само три сата након објаве „скупио“ је 3.000 пратитеља на Инстаграму, а број све више расте. Борна (29) је већ након прве објаве на друштвеној мрежи постао прави хит. Немогуће је не примијетити колико личи на Вучића, што је свима запало за око.

Борна живи у општини Криж, али због посла је у Загребу где ради као програмер. Његови пратиоци сложили су се да изгледа као Вучићев двојник, а није им дуго требало да почну са шалом.

Нарочито је насмејао пратиоце последњом објавом, када се фотографисао у црном оделу, са описом: „Припрема за изборе“. Но признаје, нема политичке амбиције попут Вучића, већ воли свој посао.

– Често ме људи „препознају“, па ваљда има некаквог темеља. Ја на то гледам овако: или ћу се шалити и окренути све на зезанцију, или ћу се љутити на свакога. То друго ми нема смисла. Док су људи нормални око тога, немам проблема с тим – испричао је за „24 сата“.

Прво поређење са Вучићем задесило га је још на факултету.

– Тада нисам био ни свестан сличности. Био сам стварно изненађен – рекао је Борна уз констатацију да се нада да ће све ово брзо проћи.