Izbor UrednikaTopVesti

Напредна Србија: Мигранти претукли Бојану и Војислава у центру Београда (ВИДЕО)

Група од осам миграната у петак увече је у Студентском парку у Београду претукла Бојану Атину В. и Војислава Д. из Београда, који су после напада завршили у Ургентном центру. О овом догађају, који су српски медији потпуно игнорисали, за “Србин инфо” сведоче Бојана и Војислав, који су посебно огорчени (не)реакцијом полиције те вечери.

– Нас троје смо седели у парку, а група миграната старости између 20 и 25 година је трчећи улетела у парк и напала нас из чиста мира. Били смо затечени, нисмо ни знали како да се одбранимо.

Покушала сам да разговарам са њима, али узалуд. Кренули су да ми украду телефон, а затим ме ударили. Пала сам на земљу. Касније ми је докторка рекла да сам тог дана, у питању је био 29. мај, била трећа особа која је пријавила нападе миграната. Медији сви ћуте о овим нападима – огорчена је Војислава док показује задобијене повреде.

Бојан је прошао још горе. Како каже, најпре је један од миграната извадио нож и рекао му да му да телефон и новчаник, што је младић и учинио.

– У међувремену су дошли наши пријатељи, мигрнати су почели да беже, а један од њих ме је мотком ударио у главу. Пао сам у несвест. Кад сам се освестио, нисам могао да устанем пет минута – каже Бојан.

Обоје су огорчени готово никаквом реакцијом полиције. Не осећају се више сигурно на улицама града у којем су рођени, а нарочито јер су мигранти за викенд упали и опљачкали људе у цркви Александра Невског.

– Поручујем полицији и тужилаштву да ухапси ове мигранте. Такође, поручујем да мигранти више неће смети да се крећу у групама већим од три особе! Ми им то више нећемо дозволити! Шта треба чекамо, да нека девојка буде силована или дете убијено – поручио је Кнежевић.

Шта су наши саговорници још рекли о овом догађају, као и коме је полиција хтела то вече да стави лисице на руке, погледајте и послушајте у шокантном видео прилогу, који режимски медији не смеју да објаве.