Izbor UrednikaTopVesti

НЕЗАВИСНИ ЛЕКАРИ: Корона је превара, судићемо им! (ВИДЕО)

У Берлину је недавно основан Светски савет лекара, који чини група независних доктора и научника из Европе и света. Ови лекари су устали против корона диктатуре и, како кажу, корона преваре, и у потпуној илегали основали покрет.

У обраћању јавности су чак изнели план да се једног дана суди људима који стоје иза ове корона преваре. Они истичу да нема говора о потреби за оваквим мерама које се примењују широм света и да су последице корона диктатуре неупоредиво веће од саме пандемије.

Наравно, овај скуп се никада није ни догодио ако гледате „мејнстрим“ медије. Шта су поручили неки од лекара у Берлину приликом оснивања, погледајте у видео прилогу.

Иначе, лекар Хаико Шенинг често држи говоре на недељним антикорона протестима у Берлину, на одушевљење народа који протестује у огромном броју иако немачки и светски медији ћуте о томе, а тако је било и јуче 25. октобра када се „лицем у лице“ суочио и са полицијом Ангеле Меркел опремљеном за разбијање демонстрација. Погледајте како је било у видео прилогу.