Vesti

ОВО НАМ ЈЕ ХВАЛА: Мигрант са мотком шета по Кикинди и крвнички удара…

Поједини мигранти које је Србија удомила очито немају захвалност за тај несебични чин…

На адресу Дневне Газете достављен је видео снимак за који његов пошиљаоц наводи да је из Кикинде, а на њему се јасно може видети ничим изазвано насилничко понашање миграната.

Док председница Владе и чланица СНС Ана Брнабић тврди да наши грађани немају никаквих разлога да буду забринути због великог прилива миграната, друштвене мреже захватио је талас објава које приказују жртве бруталних напада и сведочења о уништавњу приватне својине наших грађана.

Након што је синоћ наш потрал први објавио вест о нападу на пекару на Зеленом Венцу у коме је пребијен један наш држављанин, дочекао нас је нови материјал који седочи о проблемима које Србија по свему судећи мора да трпи у тишини.

На снимку се налази мигрант непознатог статуса (легалан или илегалан), који са мотком у руци шета тргом и разбија осветљење. Док поред њега шета други мигрант са пуном кесом, који се највероватниеј враћа из набавке.

 

Мигранти разлупали пекару у Београду, крваво лице радника

У крвавом пиру имигранти разлупали су ноћи између понедељка и уторка пекару у пролазу код Зеленог Венца, а затим и брутално истукли младића који се нашао на локацији која је нападнута.

Пре само 2 дана група миграната истукла је лопатом нашег суграђанина у Кнез Михаиловој, а председник Србије Алескандар Вучић иначе присталица масовне миграције и даље се не оглашава поводом насиља.

Извор: dnevna gazeta