Vesti

„ОН прича о фашизму после крвничког пребијања деце и аутистичног дечака“!

Протести у Београду се налазе у фази да се не зна шта се ког дана може догодити, а како пролази време све више људи из спорта се јавља и указује на проблеме.

Данило Икодиновић, прослављени ватерполиста, међу првима је реаговао на догађаје у српској престоници, али и на актуелне друштвено-политичке околности. Околности које се више не могу назвати инцидентом.

Трофејни репрезентативац Србије не стаје, поново се огласио, коментаришући још један у низу наступа председника Србије и СНС Александра Вучића.

“Он прича о фашизму после шест дана крвничког пребијања људи и те исте деце коју помиње. После пребијања аутистичног дечака. После хапшења људи јер су гађали јајима његову слику или што су носили увредљиве транспаренте. После пребијања момака који седе на клупи и пију пиво… Чувајте се људи! Болест је узела маха. Морамо победити болест! До коначне победе!”, написао је Икодиновић.

Он је недавно рекао да се не плаши да реагује и да се поштен човек не може плашити.

Подршку српском народу пружио је и један од најбољих баскеташа света, Душан Домовић-Булут.

“Када је тешко, знај да лако никада није било! Подршка за мој народ”, написао је Булут.

Златна српска кошаркашица Соња Васић, подржала је активности грађана, објављивајући фотографије са протеста који су се догађаји протеклих дана.