Izbor UrednikaTopZivot i Stil

ПРЕДСКАЗАЊЕ НА НЕБУ ИЗНАД РТЊА! Невероватан феномен изнад најмистичније српске планине! Овај предзнак значи само једно (ФОТО)

На друштвеним мрежама у Србији данас се дели фотографија овог феномена који се указао на небу изнад „ртањске пирамиде“ односно , најмистичније планине у Србији за коју многи верују да у себи крије праву пирамиду, старију од египатских.

Планина Ртањ. (Фото: Јутјуб)

Многи планини Ртањ придају мистична својства верујући да ће они који се ту затекну у тренутку смака света бити једини који ће преживети Армагедон?! Други су уверени да је Ртањ НЛО база која се на магичан начин отвара да у њу слете летелице које нису са овог света уз тврдњу да су ноћима виђали необична светла изнад врха ове планине која се не могу приписати овоземаљским стварима.

Ртањ је једна од најлепших планина Србије на којој расту многе лековите биљке па је због лепоте и чистог ваздуха честа дестинација домаћих али и страних туриста од којих су многи решили и да заувек остану на њој и тако се настане у Србији.

Данас се на небу изнад Ртња указао сунчев хало или ореол који није ништа друго до оптички феномен који је један од најтачнијих предзнака погоршања времена и доласка јаких киша које проверено стижу у наредних 24 сата.

Извор: Курир