Vesti

Преко пута школе пребвалиште за 1.400 миграната! Шта ради полиција? ВИДЕО

Нови скандал по питању економских миграната који су дошли у Србију

Народне патроле снимиле су нови видео снимак у коме објашњавају како се мигрантима и азилантима пријављују предовалишта у нашем главном граду.

Лидер организације Дамњан Кнежевић, презентовао је документацију, заједно са именима миграната који су пријављени на адреси Гаврила Принципа 53 једној од најфреквентнијих улица у центру града.

Према дојавама грађана мигранти се и даље крећу у крају након што почне полицијски час то јест после 18 часова. Како је Кнежевич истакао све информације проверавају више пута, а фотографије докумената су презентоване на крају снимка.

Постављају питање полицијској станици Савски венац ко је пријавио толики број миграната, на једној адреси. „Није спорно да државни органи заведу мигранте, али желимо да знамо због чега су заведени баш на овој адреси у строгом центру Београда уместо у азилантском центру“ рекао је Дамњан Кнежевић.

Према информацијама из Грчке преко 100.000 мигранат је ушло у ту земљу и спремни су за пут ка Европи што ће их довести у Србију – нагласио је Кнежевић.

Циљ Народних патроле ја како је истакао да натерају српску политичку квази-елиту, да затвори границе, а након ванредног стања више организација планира организовање протеста.

-Ми ћемо се појавити на сваком скупу који закажемо, нисмо хтели да се бавимо активностима других. За сада смо договорили сарадњу са групом СТОП насељавању миграната, са људима из Суботице, Делиблата, Лознице. Потребни су нам такви људи људи који имају интегритет у борби против миграције, поред тога позивамо људе да не наседају на било какве недавне провокације, него да само размисле ко се протеклих месеци борио против миграције.