Izbor UrednikaVesti

Радуловић Вучићу: Стиди се! У току државни терор против Срба у ЦГ, а ти ћутиш

У Црној Гори је на сцени правно и физичко насиље против грађана који се боре да заштите своју цркву од насиља и државног терора, изјавио је Саша Радуловић, председник Покрета Доста је било јуче на конференцији за новинаре у Скупштини Србије.


– Он се узда у страх од вируса. Успео је да литије престану и покушава да завара људе као да опасност постоји и гледа како да угуши протесте грађана и опозиције у Црној Гори – рекао је он.– На делу је покушај стварања вештачког црногорског народа по истој матрици како су стварани народи и нације по религијским и разликама у дијалекту. Морамо да се пробудимо, јер ако не познајемо нашу прошлост, не можемо да разумемо ни нашу садашњост, а онда такав народ нема ни будућност. То је рекао наш велики историчар и велики интелектуалац Милош Милојевић – казао је Радуловић.

– Наравно да свака држава може да изнесе свој став, поготово држава Србија кад тамо живи велики број нашег народа чија су основна права угрожена. Чињеница да ЕУ громогласно о томе ћути, јасно говори да ту постоји план – закључује лидер ДЈБ, наводећи и да не морате бити верник да би разумели колико је хапшење свештеника и верника погрешно.

Извор:srbin.info