Izbor UrednikaTopVesti

РАСКРИНКАНА ПЕДОФИЛСКА ЈАЗБИНА ЏЕФРИЈА ЕПСТАЈНА! Умешани Клинтонови, британски принц… Најпрљавије тајне са оргија светског џет-сета!

Џефри Епстајн, амерички богаташ, финансијер и сексуални предатор, између осталог оптужен за завођење малолетних девојчица, редовно је доводио малолетне девојке на своје ‘острво греха’ на Карибима ради сексуалних игара.

Мали Св. Џејмс, или Мали Св. Џеф, како му је тепа Епстајн, који се убио у затворској ц́елији прошлог августа, налази се на Девичанским острвима. Простире се на 28 хектара, а наводно су га посетили многи припадници светске елите.

Острву се може приступити само хеликоптером или бродом и на њему је свега неколико здања. Површином је највећа сама вила тиркизног крова, окружена мањим кућама, а најнеобичнија је грађевина подигнута на усамљеном делу острва. Неки сумњају да су се управо тамо одржавале оргије с малолетницама.

Према неким информацијама, острво се могло изнајмити за око 5.500 евра за ноћ. У међувремену су објављене досад невиђене фотографије које сведоче о младим девојкама које су посећивале острво.

Перверзни Епстеин наводно је гледао експлицитне порнографске садржаје на ТВ-у док је возио кућни бицикл на свом приватном острву. Приче о Епстеиновом сексуалном злостављању девојчица кружиле су већ годинама. Наводно је тражио сексуалне односе три пута дневно, а детаљи луксузног живота на карипском острву изложени су очима јавности у серији фотографија.

На једној од фотографија с Епстајном на џет-скију види се Сара Келен, једна од наводних помагачица Епстајна која му је доводила жртве.

За столом у белом огртачу Епстајн седи покрај Надије Марцинкове, словачке манекенке, која је такође била саучесница. На једној од фотографија је и Шанте Дејвис, једна од Епстајнових жртава, где се види како бившем америчком председнику Билу Клинтону масира врат.

Осим Саре Келен и Надије Марцинкове помагале су му и Адриана Рос и Лесли Гроф. Све четири су добиле имунитет у оквиру Епстајнова признања кривице на темељу којег је осуђен за сексуалну трговину малолетница. Посао регрутовања девојака предводила је Жислен Максвел, припадница британског високог друштва која је годинама живела с Епстајном.

Она је ухваћена овог лета. Једна од Епстајнових жртава Вирџиниа Гуфре на суду је изјавила да су Максвел и Епстајн годинама злостављали девојке, а да их је Жислен тренирала да постану сексуалне робиње. Присиљавали су их на сексуалне односе с богатим и утицајним мушкарцима.

Вирџиниа је потврдила да је она била у све укључена исто као и он.

– Били су као прст и нокат. Злостављала ме је свакодневно, једном сам покрај базена морала орално да задовољим Жислен док је Епстајн то све посматрао, рекла је на суду.

Иако ове фотографије наизглед сведоче о опуштеном дружењу на идиличном острву, скривају мрачну истину о подвођењу девојака и оргијању у којему је наводно учествовао светски џет-сет. Била је јавна тајна да се на острву организују сексуалне оргије, а један од наводних гостију био је и принц Ендрју, син британске краљице Елизабете II.

Извор: jutarnji.hr