Izbor UrednikaVesti

УЗНЕМИРУЈУЋЕ Страшан снимак малолетничког насиља (ВИДЕО)

Директор Центра за социјални рад Лесковац Предраг Момчиловић поднео је јуче кривичну пријаву против малолетних лица која су у Печењевцу пре неколико дана психички и физички злостављали свог комшију, иначе младића са лакшим менталним инвалидитетом, све то снимили камером мобилног телефона и окачили на интернет.

Овај снимак изазвао је бурне реакције мештана овог села који тврде да знају о којим злостављачима се ради и тврде да им то није први пут.

Један од малолетних злостављача са снимка потиче из проблематичне породице, отац му је био до скора у затвору, а социјални радници су пре пар година интервенисали у његовом дому јер је отац сексуално општио са мајком пред децом, сазнаје Југ медиа.

Наиме, на снимку се види како тројица младића мучки ударају свог комшију, вређају га, а у једном тренутку му ноговом притискају врат након чеха он почиње да се гуши и на крају му наређују да изађе из куће.

Претпоставља се да је цео снимак снимила женска особа чији глас се чује у позадини и која се све време смеје док камером бележи брутално насиље.