Izbor UrednikaVesti

УХАПШЕНИ МИГРАНТИ ИЗ ПРИХВАТНОГ ЦЕНТРА У БОГОВАЂИ! Девојку на силу терали да пољуби простирку за клањање (ВИДЕО)

Мигранти који су јуче направили хаос у Боговађи код Лајковца када су терали девојку да људи простирку за клањање ухапшени су данас.

Инцидент у прихватном центру (Фото: Јутјуб)

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су осумњичене мигранте насилнике, и они ће уз кривичну пријаву бити предати тужиоцу.

Подсетимо, на друштвеним мрежама кружи скандалозан снимак из мигрантског кампа у Боговађи код Лајковца, на ком се виде мигранати како вандалистичким урлицима приморавају радницу кампа, која је случајно нагазила простирку за молитву, да је пољуби и на тај начин се извини свима.

Наиме, један од миграната који се припремао за молитву изашао је у ходник у ком је пружио простирку. У том тренутку је кроз узани ходник покушала да прође и девојка запослена у Комесаријату и како није било места, радница је случајно нагазила на њу, како би дошла до других соба.

Настао је општи хаос. Мигранти су организовали побуну, избезумљену жену опколили, те се доводи у питање шта би било да у међувремену није наишло обезбеђење као и колега из комесеријата који су успели да руљу извуку напоље.

‘’Овај камп се налази у Боговађи, мигрант је избацио простирку у сам ходник објекта и припремио се за молитву, радница комесаријата је приликом контроле тог објекта згазила ту простирку јер није могла да прође тј да се мимоиђе како би прошла ка даљим собама а да је не згази. Након тога су мигранти направили побуну и према нашим сазнањима опколили радницу, након доласка колико видим обезбеђења и колега из комесаријата успели су да руљу извуку напоље али су је приморали да пољуби ту простирку како не би правили даљи хаос (демолирали су половину тог објекта). Збуњена девојка као што се и види на снимку је дезоријентисано то и урадила по свему судећи из страха, по сазнању након тога девојка је дозивела фрас јер је то био превелик стрес и била је хоспитализована након тога’’, наводи се у опису снимка.