Izbor UrednikaVesti

(ФОТО/ВИДЕО) Царевић и Радовић на слободи: Уз нас је Бог, полиција напала свој народ како само могу окупатори и издајници

Градоначелник Будве Марко  Царевић и предсједник Скупштине општине (СО) Будва Крсто Радовић и сви остали функционери пуштени су на слободу.

Царевић је казао да ће сјутра доћи у Општину на своје радно мјесто и позвао да остану испред зграде Општине и да тако искажу бунт. Такође, он је саопштио да су ослобођени кривичне одговорности. Сви су пуштени, осим његовог сина који је, како је казао, наводно напао службено лице.

Он је позвао све да у недјељу дођу на литије.

“Погледајте униформисано лице са пушком на вратима Општине, да ли је то та демократија на коју се позива Црна Гора? Видјели сте јутрос како кукавице бестидно газе и руше сопствени Устав на кога се позивају. Улазе и руше и спроводе своју диктатуру. Да ли је то та Црна Гора на коју се позивају. Ми градимо Црну Гору на људскости, на достојанству и на ономе на чему смо подизани а то је људска ријеч”, поручио је Царевић и додао да је уз њих је Бог и да је „модерна Црна Гора“ напала свој народ како само могу окупатори и издајници.

Радовић је казао да је цијела јавност јутрос могла да види да Црна Гора нема Устав.

“Да су закони и право суспендовани и подређени највећем диктатору Милу Ђукановићу. Ово данас је директно наредио Мило Ђукановић, непријатељ Црне Горе кога морамо побиједити на изборима”, рекао је Радовић.

Радовић је имао поруку за Снежану Куч и Владимира Булатовића:

“Та господа која су на овакав начин ушла у Општину, која треба сјутра да живе међу нама, поручујем им да ћемо их врло брзо избацити одатле”.

Раније данас, Царевића, Радовића и секретара за инвестиције у Општини Будва Младена Микијеља, полиција је извела на споредни излаз станице полиције, смјестила их у ауто и одвезла.

Полиција прегазила демократију, љекари је ставили у гипс