Oglasi

ФОТО: Ресторан Ритуал

Доколку сакате вашата свадба да наликува како оние од холивудските филмови тогаш несомнено е дека трeба да го одберете ресторанот Ритуал кој се наоѓа во Скопско Трубарево и со оглед на внатрешниот и надворешниот амбиент може да се каже дека е идеален за свадби, но и други помали свечености и забави.

Летната градина  Ритуал е со капацитет од 360 гости и располага со свој паркинг, подвижен кров кој се отвора и затвора и сопствено диско осветлување кое не се наплаќа. Но она што овој ресторан го прави уникатен и можеби единствен во нашата земја е огромниот и убаво уреден двор од 9500 метри квадратни во кој има базен и преубави тревници.

Па доколку сакате да имате свадба како од холивудски филм и тоа по македонска цена тогаш дефинитивно треба да го одберете ова место.

Спонзориран линк