Izbor UrednikaTopZdravljeZivot i Stil

Чувени француски лекар проговорио: Ово нису вакцине, не смемо да их примимо!

Професор Кристијан Перон, шеф одсека за заразне болести у болници Garches. Петнаест година био је водећи саветник за јавно здравље неколико влада. Председавао је техничким комитетом за вакцинацију под СЗО, био је потпредседник стручног комитета за вакцине за целу зону европе која укључује целу Русију и зону Централне Азије.

„Никада нисам био антивакцинаш. Био сам одлучни присталица вакцина када су урађене у правим условима, што данас више није случај“.
„Већ постоји главна ствар: да ли заиста требате вакцинисати када је смртност од COVIDA-а пала на 0,05%? У историји медицине никада нисмо вакцинисали у хитним случајевима милиони људи због вируса који убија само ризичне групе људи, који се могу идентификовати и који би могли да се лече “.

„Већ су нас преварили Ремдесивиром, токсичним производом за који знамо већ месецима да не делује. Европска унија га је купила за милијарду долара. Ово сада ће бити много горе. Пожурили су, а ништа се не зна колико су сигурне те вакцине “.

„За мене је то велики скандал. Под притиском лобииста, произвођачи вакцина више нису одговорни за нежељене ефекте. Постоје итекако лоши и озбиљни ефекти , а они неће бити криви за њих.“

„Старије особе по домовима се не лече, пуштају их да умру, завршена је еутаназија над њима. А сада ће старци који немају инфекцију служити као заморчићи пре вакцинације становништва. Етичка правила се навелико крше “.

„Модерна или Фајзерова вакцина нису вакцине, постоји обмана. То су производи РНА генске терапије, а не вакцине. Ова техника никада није проучавана на животињама. Људи ће бити први заморчици на земљи. Могу трајно и неповратно да модификују наше гене, наше хромозоме и да се евентуално те аномалије пренесу и на нашу децу. Играмо се врачевог шегрта. Требале би нам године да се уверимо у сигурност ове технике. Након два месеца су рекли да је све добро и да делује, али ми нисмо видели резултате студија. Једино што смо видели, то је раст вредности деоница које су нагло скочиле у корист произвођача, који су најавили „добре вести“.

„Ја сам престрављен: даће нам скривену генску терапију – која би иначе требало прво и пре свега да буде у складу са врло специфичним законима – и урадиће све да поверујемо да је то вакцина. Морамо категорички одбити “.

„Тестови нису добри и нико није покушао да их побољша. Мислим да је то намерно, јер би се тиме смањило тржиште вакцина. Улажу се милијарде на вакцине и нула на побољшању серологије Ово више није наука, идемо наглавачке. Економско тржиште стављамо испред науке и медицине “.