Izbor UrednikaTopVesti

ШОК ФОТО Била Клинтона масира жртва педофила Џефрија Епстајна

Британски Дејли мејл објавио је ексклузивне фотографије који би вероватно бивши председник САД Бил Клинтон желео да заувек нестану. На њима је забележено како некадашњи лидер ужива док га масира 22-годишња Шонтај Дејви, једна од жртава милионера, осуђеног педофила, Џефрија Епстајна.
Фотографије су објављене баш уочи говора који би Клинтон требало данас да одржи у оквиру подршке демократи Џоу Бајдену у председничкој трци.

На фотографијама се види како Клинтон мирно седи и осмехује се док му Дејви масира леђа. Девојка је тада имала 22 године и имала је улогу личне Епстајнове масерке.

Клинтон, који је тада имао 56 година, жалио се на укочен врат након што је заспао у приватном авиону Епстајна на хуманитарном путовању у Африку 2002. године.

Осумњичена „мадам“ Гислејн Максвел, која је оптужена за трговину људима, наводно је у неклико наврата задужила Дејви да измасира Клинтона.

Дејви је тврдила да ју је Епстајн силовао неколико пута након што ју је Максвел регрутовала, а навела је и да је Клинтон на путовању био џентлмен.

Епстајн и Максвел, као и друге познате личности, придружиле су се Клинтону на путу до Африке у септембру 2002. године. То је био пројекат Клинтонове фондације о подизању свести о сиромаштву и АИДС-у на континенту.

Постоји фотографија на којој пред авионом позирају Клинтон и Максвел.

Да подсетимо, Џефри Епстајн је извршио самоубиство прошлог августа у затвору.

Извор: telegraf.rs