Vesti

ЂИЛАС: Потписао бих изјаву Срђана Нога! Никада нећу признати Косово! (ВИДЕО)

Гост у емисији „Интервју” био је председник Странке слободе и правде, бивши градоначелник Београда, Драган Ђилас.

Драган Ђилас. (Фото: Јутјуб)

Сви политичари треба да се обавежу да ће по доласку на власт испунити оно што су обећали пре избора, а не да по формирању Владе раде шта хоће. Зато подржавам предлог Срђана Нога, с којим нисам политички близак, да се код нотара овери програм за који се залажемо и који смо дужни да спроведемо.

Ово у великом годишњем интервјуу поручује Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде и наглашава да ће режим Александар Вучић ускоро пасти са власти.

– Наравно да за тренутно стање у Србији одговорност сноси и Демократска странка. Па, погледајте само колико људи је из ДС-а сада у врху Српске напредне странке. И најгласнији су у нападима на мене. Ипак, треба бити реалан и рећи да је ово што сада доживљавамо на свим нивоима права катастрофа, јер ови људи не знају за Бога.

Када је реч о Косову и Метохији, не долази у обзир да признамо јужну српску покрајину.

Вучић губи власт јер је народ коначно прогледао и ту не помажу ни све режимске телевизије, портали и новине. Народ је сада сведок да је пукао здравствени систем, као и све остало у Србији и то више не може да се сакрије.

Што се тиче вакцинације против коронавируса, она мора да буде добровољна, као и да се грађанима обезбеде све вакцине како би могли да бирају – рекао је Драган Ђилас.

Шта је још рекао лидер ССП-а у веома интересантном интервјуу, погледајте и послушајте у видео прилогу.