Vesti

„Једна Вучићева патика кошта 1.500 хлебова“ (ВИДЕО)

Лидер Српске напредне странке и председник Србије Александар Вучић да одговори одакле му новац за сако од 700.000 динара и патике од 70.000, јер истовремено промовише да грађани живе што скромније – рекао је потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић.

– У Србији више од 500.000 људи живи од 12.000 динара прихода месечно. Свако 10. дете у Србији је гладно, свако треће се не храни адекватно. А једна Вучићева патика кошта као сав овај хлеб. Једна патика је довољна да се купи 1.500 хлебова, четворочлана породица у наредне три године може да има сваки дан хлеб – рекао је Булатовић новинарима у Пионирском парку, где је ССП направила перформанс испред зграде у којој је кабинет председника Србије.

Он је рекао да ће 1.500 хлебова који су донети у Пионирски парк бити дати у хуманитарне сврхе, али да треба да се јеавност запита колико кошта један рукав Вучићевог сакоа и колико би породица од тих пара могло да живи нормалније.

Изјаву потпредседника ССП је, узвикујући у мегафон, ометао вођа једног од удружења киднапованих и убијених Срба са Косова Симо Спасић.

А након конференције Вучићеви ботови су бежали Булатовића и Веселиновића, а и уследила је расправа тзв. новинарке режимског Информера и Веселиновића, што можете погледати на каналу СРБИН.инфо.

Извор: srbin.info