Izbor UrednikaVesti

ЈЕЗИВО: Мигрант ухваћен како силује пса! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Док цео свет води борбу против пандемије корона вируса и проналази начин да се тај проблем заустави и реши, медији су се углавном фокусирали на тај проблем. Ретко ко сада извештава о ономе што се догађа ових дана у Сеути – шпанској маленој територији на северу Марока, на обалама Либије и јужне Италије и Сицилије.

Такође, ретко ко ових дана гледа на границу између Турске и Грчке, многе друштвене мреже објављују видео клипове различите садржине о најезди миграната, нападима на локално становништво од стране миграната, пробијању истих према Грчкој, Бугарској, Србији и сличне ствари.

Много тога је тачно, а много тога вероватно је и преувеличано. Међутим, појавиле су се фотографије заиста разлупаних и демолираних цркава у Грчкој у руралним срединама, а један од најмучнијих снимака очигледно снимљених у Грчкој јесте како мигрант силује несрећног пса.

Видео се брзо проширио по друштвеним мрежама и изазвао општу реакцију како у Грчкој, тако и шире. Огроман број људи је осудио гнусни чин иживљавања над несрећном животињом.

Извор: Ало