Izbor UrednikaTopVesti

Џон Боснић: ЗНА СЕ ШТА ЗАПАД РАДИ СА ОНИМА КОЈЕ ЈЕ УПОТРЕБИО: Довиђења, Тачи (ВИДЕО)

„Косово, срце Србије и биће враћено Србији, чак иако неки то не желе, јер бар 20 одсто Срба је против тога пошто они мрзе свој народ, рекао је Џон Боснић, новинар, бизнисмен, консултант у „Српском свијету“.

У данашњој емисији Џон Боснић је говорио о животном путу свог оца Саве, који је као официр Југословенске војске у отаџбини, после рата, успео да сигне до Канаде и ожени се девојком, чије је порекло по мајци од Лужичких Срба. А потом је описао и свој занимљив лични и професионални пут, кандидатуру за градоначелника Фредерикстона, иако је имао само 22 године, кумство са Робертом Фишером, како је дао отказ на место саетника јапанског премијер, долазак у Србију са знањем само три српске речи: отац, мајка и слава.

– Нисам ја изабрао Србију, већ је Србија изабрала мене. Када сазнаш ко си, онда схватиш и где ти је место“, рекао је Џон Боснић и објаснио како је доспео у главни штаб УЧК у Приштини, како су га тестирали, шта међународни моћници раде са онима које употребе, па та судбина чека и Тачија.

Гост „Српског свијета“ је критички настројен према Американцима оптужујући их за највећи геноцид на планети – уништавање тзв. Индијанаца, док Канаду сматра америчком колонијом. Говорио је и о Хилари која је уместо супруга владала Америком, за Обаму је рекао да је савршени белац, за Бајдена да је амерички систем довео на ниво позоришта и да је обичан 3Д штампач, а да се Трамп коцкао сопственим новцем да би спречио пропаст и урушавање Америке.

Није изостала ни прича о повратку производњи индустријске конопље.

„У Библији пише да је конопља света биљка, али то не стоји у преводу на српски“, објашњавајући мотиве за отварање фирми у Бања Луци и Немачкој и планове за ширење на цео простор Западног Балкана. Издвојили смо делић тема о којима је говорио гост емисије.

 

Извор: ИН4С