УСТАНАК НАРОДА У СУБОТИЦИ: Нећемо мигранте – хоћемо патроле! (ВИДЕО)

Живела слободарска Суботица, живела Србија! Нећемо мигранте, доле Влада! Ово су поруке окупљених на великом скупу у Суботици, на којем су организатори прочитали захтеве властима у Суботици, покрајини и Републици Србији.

– Да ли ћемо дозволити да наша Србија и наша Суботица корачају тим путем? Морамо одлучно рећи „не“! Захтевамо од власти да поништи све споразуме који се косе са нашим Уставом. Морају да бране наше јужне границе и да их затворе да ни један мигрант без контроле и без докумената уђе у нашу земљу.

Захтевамо од власти да предузму све кораке за безбедност у Суботици и целој Србији, јер су грађани угрожени од страних лица, које зовемо мигранти, а не знамо ко су.

Забележено је много инцидената, пресрећу жене и децу. Тражимо да се ограничи кретање ових група док год се налазе у Суботици, околини, Војводини и целој Србији. Власт мора се на дневном нивоу да обавешта колико је мигранта ушло на територију Србије. Не можете их пуштати на наше улице, већ их сместите у одговарајуће објекте.

Такође, да ли је са медицинске стране урађена провера ових лица, јер је то опасност по целу земљу. Њихове групе се крећу као војне формације. Ако се ситуација не буде решавала, постоји опасност од инцидената, а то нико не жели. Желимо да мирним путем повратимо безбедност – рекли су организатори, док су окупљени узвратили повицима „хоћемо патроле“, „Србија, Србија“, „доле Влада“…

Извор: srbin.info