Велика трагедија задесила је Драгана Лукића из Обреновца и његову супругу Слађану, којима је у ноћи између четвртка и петка око 2 сата ујутру умрла беба. Међутим када су данас у ГАК „Вишеградска“ захтевали да то дете виде доживели су низ непријатности.


Драгану је речено да је његова супруга, након урађеног царског реза потписала папире који потврђују да они у болници могу да кремирају бебу, а њему је онемогућено да то дете и види.

Према речима особља у ГАК „Вишеградска“ „они ометају њихов рад“ и замољени су да напусте установу и врате се у понедељак.

Такође, у документима је наведено да је дете тешко 1470 грама, док мајка тврди да је дете рођено са 2200 грама.

Драган је у овој установи провео шест сати док му нису показали једно дете које је пред њега изнето, а које је било тешко око кило и по, али и даље није установљено да је дете њихово.

-Кад смо дошли у Београд, ГАК Вишеградска, ја сам остао испред јер нисам могао да уђем са њом због целе ситуације са епидемијом, а око 2 ујутру је изашао доктор и рекао ми је да срце бебе више не куца. Тада су је одвели на порођај- рекао је Драган јуче за наш портал.

Он све до данас није могао да види супругу, а нико га није ни обавестио о њеном стању.

Оно што се такође наводи као спорно, јесте да се не дозвољава да породица Лукић одведе дете, већ само да оно остане у болници и тамо буде кремирано.

О овом случају ће бити покренута истрага, да би се утврдило да ли је дете њихово, као и због чега је Драган уложио све напоре и шест сати чекао да му покажу бебу.

Подсетимо, Слађана Лукић је била трудна 34 недеље када јој је нагло постало лоше, у ДЗ Обреновац су јој приликом одласка тамо рекли да је са бебом све у реду и преписали јој лекове. Слађани је постајало само горе па је отишла у ГАК Вишеградска где су им саопштили да беби више не куца срце и породили је на царски рез.