Vesti

ВУЧИЋ ПОРУЧИО: Спремите се! За Васкрс без породичних окупљања!

Председник Александар Вучић поручио је да ће струка донети одлуку да ли ће и у ком тренутку би био уведен двадесетчетворочасовни полицијски час како би се сузбило ширење корона вируса, а да њему неће бити проблем да то подржи.

„Никада нисам бежао од одговорности, нисам бежао од беса грађана који ће накнадно да схвате да је нешто учињено за њихово добро и здравље“, рекао је Вучић.

Он је навео да, ма шта појединци мислили о њему, нико није луд да мучи људе, већ је у питању борба за животе људи.

Вучић је рекао да мере државе поштује 90 одсто грађана, док је осталима циљ да ураде несто против државе.

„Шта год држава каже, они кажу, ‘ти ћеш да ми кажеш’. Онда јуче тако имате да људи иду у парк, иду на Фрушку гору на роштиљ, мало ћемо шуму да спалимо, а није важно ни кога ћемо да заразимо“, рекао је Вучић.

Он је навео да ће се такво понашање грађана показати за две или три недеље у билансу заражених и преминулих од корона вируса.

Тешка ноћ је за нама, биће и тежих
Председник Александар Вучић саопштио је да је ноћ за нама била тешка и упозорио да ће бити и још тежих у будућности.

„Нећу да износим званичне податке, то ће урадити лекари у 15.00 сати, али била је тешка ноћ иза нас. Биће много тежих“, рекао је Вучић.

Вучић је поручио да ће се резултати поштовања мера видети и да жели да ободри људе тиме што ћемо, каже, дочекати тренутак који није далеко, у којем ћемо моћи са поносом да гледамо на нашу дисциплину, одговорност и озбиљност.

„Предаја никада није била и неће бити опција. Србија ће наставити да се бори и да побеђује“, рекао је Вучић.