Zivot i Stil

Паника у Холивуду: Кружи снимак секса озлоглашеног музичара и славног мушкарца

Након хапшења репера Пи Дидија, скандали не престају да се нижу један за другим, а ово је најновији.

Последњих месеци су против репера подигнуте бројне тужбе у којима се спомињу и његове забаве на којима је он, као и његови сарадници, сексуално злостављао жртве али их и снимао. Један од таквих снимака се наводно препродаје ових дана, а на снимку је славна мушка особа.

Тај је мушкарац „ужаснут“ снимком која би ускоро могла бити објављен. Извор је за Њујорк пост рекао да је цела ситуација за ту звезду „потпуна ноћна мора“.

„Ово је издаја и повреда жртве те изазива бројне проблеме. Враћају му неке узнемирујуће и лоше успомене. Као да је био жртва пре много година и сада је поновно жртва, тако се осећа. Ако овај снимак изађе, пратиће га целог живота. Биће на интернету заувек“, рекао је извор.

Други је извор додао да се звезда „моли“ да све нестане пре него што снимак заврши у јавности.

„Не постоји пуно тога што може направити ако је видео снимљен без његовог знања и ако некако изађе“, рекао је он. Додао је и да славна особа, чије име није познато, покушава да игнорише претњу да ће видео бити објављен.

Није познато је ли та мушка особа била жртва сексуалног злочина или одрасла особа у време кад је видео снимљен. На снимку је наводно приказан Комбс који има сексуалне односе с том мушком звездом. За сада није потврђено да ли је снимак један од оних који су већ заплењени са Дидијевог имања.

Агенти су потврдили пак да је на снимцима реч о познатим особама те да их има више.

Диди се тренутно налази у притвору у Бруклину, а ако га осуде, прети му максимална доживотна казна затвора.

Извор: jutarnji list