Izbor UrednikaTopVideo

CRNA PIRAMIDA UZBURKALA DUHOVE: Otkrivena u Paklenom trouglu Aljaske, ne izgleda kao čovečijih ruku delo, ali svedoci tvrde da je DEO TAJNOG PROGRAMA “WHITE ALICE”?! (ВИДЕО)

Američki zvaničnici nikada nisu priznali, a ni demantovali postojanje ovog tajnog programa protiv Rusije. Istraživač i novinar Linda Molton Hov jedna je od ljudi koji veruju da se na Aljasci nalazi crna piramida.

Od 1992. godine, kada je čula da je u nacionalnom parku Denali, pronađena ogromna podzemna piramida, ona je opsednuta idejom da to i dokaže.

Tačnije, “Kanal 13” iz Enkoridža objavio je još 1992. godine izveštaj o naučnicima koji su sprovodili eksperimente seizmičkih snimanja, a koji su verovali da su nehotice otkrili dimenzije piramidalne strukture oko 80 kilometara od planine Denali (bivše Mekinli)

Vojni penzioner je dve decenije kasnije kontaktirao Lindu Molton Hej tvrdeći da ima podatke i dokaze. Brus L. Pirson tvrdi da građevinu “nije napravio čovek” i da je SAD koriste kao tajna baza za proučavanje.

Jedan anonimni svedok tvrdio je kako je, čak njegov otac radio u “mračnoj piramidi” i pomagao u postavljanju “snažnog električnog sistema”. Reč je o programu “White Alice” koji je američka vlada razvijala u strahu od SSSR-a.

Ova geografska oblast leži na ekstremnim elektromagnetnim strujama, poput Bermudskog trougla, pa ne čudi što je u poslednjih 30 godina, na Aljasci nestalo oko 16.000 ljudi. Zbog velikog broja misterioznih nestanaka ljudi, ali i letelica, oblast od Džuna do Enkoridža se i naziva Pakleni trougao Aljaske.

Jedan od takvih nestanak dogodio se 1950. godine. Tada je nestao avion, koji je leteo od Aljaske do Teksasa, sa 44 putnika. Zanimljivo je da nije pronađena ni olupina, a kamoli preživeli i njihova tela.

Evidencija pokazuje da je od 1988. godine nestalo oko 16.000 ljudi, turista i lokalaca. Pleme Tlingit ima objašnjenje: na ovom području žive zli duhovi koji otimaju one koji se izgube…

Vajt Elis

Nestao kongresmen

Sedamdesetih godina 20. veka je nestao demokratski kongresmen Hejl Bogs dok je preletao Aljasku. Velika potraga nije našla ni mali avion, a ni četvoro putnika.