Uncategorized

Mигранти кои нападају и линчују српске девојке имају боље услове од српских студената, поломили све што им држава обезбедила (ВИДЕО

У мигрантском центру у Боговађи се догодио инцидент услед којег је радница Секретаријата за расељена лица и миграције завршила у болници.

Побуна миграната у кампу у Боговађи се догодила након што је радница секретаријата у пролазу закачила простирку на којој се један од корисника те установе припремао за молитву, након чега су присутни корисници кампа направили атмосферу линча, саопштава Фејсбук страница Народна патрола, која је објавила и видео снимак овог инцидента.

‘’Овај камп се налази у Боговађи, мигрант је избацио простирку у сам ходник објекта и припремио се за молитву, радница комесаријата је приликом контроле тог објекта згазила ту простирку јер није могла да прође тј да се мимоиђе како би прошла ка даљим собама а да је не згази. Након тога су мигранти направили побуну и према нашим сазнањима опколили радницу, након доласка колико видим обезбеђења и колега из комесаријата успели су да руљу извуку напоље али су је приморали да пољуби ту простирку како не би правили даљи хаос (демолирали су половину тог објекта). Збуњена девојка као што се и види на снимку је дезоријентисано то и урадила по свему судећи из страха, по сазнању након тога девојка је дозивела фрас јер је то био превелик стрес и била је хоспитализована након тога’’, наводи се у опису снимка.

После 5 година мигрантског насиља и упада на поседе, по први пут у Србији неко је употребио ватрено оружје против азиланата.

Према писању тог медија, Г.В. је на плацу затекао групу миграната и покушао је да их отера, али су се они имајући бројчану надмоћ понашали бахати и одбили да оду.

Пошто га нису послушали пуцао је из пиштоља и погодио једног мигранта у ногу.

Према званичном саопштењу полиције, Министарство унутрашњих послова у Нишу, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, поднеће кривичну пријаву протившездесетдвогодишњег мушкарца из Бора.

Он се терети због постојања основа сумње да је извршио кривична дела изазивање опште опасности и недозвољено ношење оружја.

„Сумња се да је он синоћ, док је обезбеђивао једну фирму у Нишу, уочио групу мушкараца која му се приближава и након упозорења да се удаље са плаца фирме испалио неколико хитаца из ватреног оружја” кажу у МУПу

“Том приликом је повредио двадестдвогодишњег мушкарца“, истиче се у саопштењу.

У полицији нису изнели више детаља о овој пуцњави.