Video

Silovao devojčicu (12) u školskom toaletu, kamere ga snimile, osuđen je na hemijsku kastraciju i 25 godina zatvora (ВИДЕО)

Osim hemijske kastracije, Valijev je osuđen i na 25 godina robije

Pedofil iz Kazahstana po imenu Valijev (38) osuđen je na hemijsku kastraciju i 25 godina zatvora jer je u novembru prošle godine silovao devojčicu (12) u školskom toaletu.

Monstrum je devojčicu napao kada je ona ušla iz dvorišta u prostorije škole kako bi išla u toalet. Sigurnosne kamere snimile su Valijeva kako se mota oko dvorišta više od sat vremena, a pedofil je iskoristio trenutak kada se devojčica razdvojila od drugara da je napadne.

Prostorija u kojoj je monstrum silovao devojčicu; Printscreen/Youtube

Iako su ga snimile brojne kamere koje su postavljene na zgradi škole, niko od nastavnika ili pripadnika obezbeđenja mu nije prišao da ga upita zašto se mota oko škole, niti ga je izbacio iz dvorišta.

Na suđenju se saznalo da čovek koji je bio zadužen da motri na kamere nije bio na svom radnom mestu u trenutku napada. Valijev je uhapšen dva sata nakon što je napastvovao devojčicu.

Sud je doneo odluku da će Valijev odmah biti podvrgnut hemijskoj kastraciji, ali će biti lečen i od alkoholizma i narkomanije.