Vesti

ГОРИ И ОД ТУРСКОГ Разоткривање српског данка у крви! Ко ће због њега да одговара?

Јер ништа није сакривено што се неће открити, ни тајно што се неће дознати; Јер шта у мраку рекосте, чуће се на виделу; и шта на ухо шаптасте у собама, проповедаће се на крововима (Еванђеље по Луки, глава 12:2-3).

Као лекар и професор Медицинског факултета Универзитета у Београду, згрожен сам чињеницом да живим у земљи која ће донети Закон о несталим бебама, и то тек после вишегодишњег инсистирања Савета Европе. Згрожен сам чињеницом да ће Мајка Србија плаћати српским мајкама некакве паре зато што јој је отела бебе. Докле је то дошло српско „јавно здравље“?

Да ли треба Андрић поново да узме перо и да уместо турског данка у крви почне да описује српски данак у крви? Леди ми се крв у жилама при помисли шта ће бити када први српски гинеколог, неонатолог, бабица, матичар, полицијски инспектор, општински службеник, мафијаш, пропалица… буду осуђени за злочиначко удруживање у српском данку у крви. И када „пропевају“ о другима!

Зашто ћуте Српско лекарско друштво, Лекарска комора Србије, Катедре за гинекологију и педијатрију српских медицинских факултета, високе медицинске школе? Да ли су свесни да ће на тапету владине Комисије за испитивање случајева несталих беба бити прво српски гинеколози, неонатолози и бабице? Леди ми се крв у жилама при помисли да ће једног дана, када лавина доказа крене, бити доказано да је и моја девојчица, рођена здрава у чачанском породилишту у фебруару 1982. године, а сутрадан напрасно „умрла“ а да је моја супруга и ја нисмо ни видели, сада нечија „кћер“.

Ђаволске антисрпске хорде су за прљав новац обавиле свој посао. А можда га и даље несметано обављају. Али, стићи ће их казна. И земаљска и божија. А ране српских мајки неће бити зацељене док се не пронађу и врате им се њихова чеда.

Ако постоји иједна ствар на овоме свету око које разједињена Србија треба да се уједини, онда је то потпуно разоткривање српског данка у крви. Сада и овде.

Извор: danas.rs Goran Belojević