Vesti

Ti si za zatvor, dovela si nam migrante i okorele kriminalce!

Gvozdena zavesa liberalizma zamračila je Nemačku, ugušena sloboda govora, prebijanja aktivista opozicije, cenzura interneta i uspostavljanje ksenokratije, vladavine uvoženjem migranata glasača stvorili su novi hibridni sistem diktature.

Nemačka glumica odbrusila je Merkelovoj u otvorenom pismu: “Treba da idete u zatvor”.

Vi ste najokrutnija, zločinačka kancelarka sa kojom je nemački narod ikada morao da se nosi. Uvukli ste nemački narod u terorizam, rat, siromaštvo i smrt namernim i ilegalnim uvozom migranata, stotina hiljada plaćenika, terorista i drugih okorelih kriminalaca.

Prema članu 16 Ustava, niko ko stigne u Nemačku kroz sigurne zemlje nema pravo na azil. Zato su svi vaši gosti ilegalni kriminalci u Nemačkoj. Šengenski i Dablinski sporazum su takođe protivzakonito stvoreni. Zavetovali ste se, između ostalog, da ćete štetne stvari držati podalje od nemačkog naroda, ali svakoga dana činite upravo suprotno.

Niste dobili mandat da biste se bavili potrebama svih građana, već samo dobrobitima nemačkog naroda, to je jedina svrha Vašeg mandata. Vi niste ništa drugo nego radnik nemačkog naroda, jer vlast pripada narodu, a ne Vama.

Svesno ste podstakli čitav narod da se međusobno konfrontira , podelili ga i uništili čitave porodice. I sve to zaokružujete bezobraznim ponavljanjem laži da nama Nemcima ide bolje nego ikad?

Zbog vaših ilegalnih gostiju, svi javni događaji moraju da budu masovno obezbeđeni, okruženi ogradama i čuvarima naoružanim automatskim oružjem. Sada postoje zaštitna područja za žene koje traže zaštitu kako ne bi postale žrtve seksualnog zlostavljanja od strane Vaših gostiju. Svakoga dana Vaši gosti čine neverovatne zločine.

Siromaštvo koje vlada među našim starijim stanovništvom i decom je veće nego ikad. Skoro milion Nemaca živi na ulicama. Pomagati tim ljudima, to je bio zadatak Vašeg mandata, a ne prepljavanje čitave Evrope osvajačima iz drugih kultura. I želite da Vas poštujemo?

Vaši okupatori, uglavnom kriminalci, koji siluju i ubijaju u Nemačkoj, su zatim stavljeni pod Vašu zaštitu (i zaštitu mejnstrim medija / policije) i prikazuju se kao žrtve „desničara“. Ako ste zaista želeli poštovanje i imali savest, odgovorali biste za svoje zločine pred sudom.

Ukoliko Vas pravda ne poseti, narod hoće, jer vlast pripada isključivo narodu, a nemački narod je Vaš poslodavac. Vi ste niko. Nijedna kancelarka nikada nije namerno nanela toliku štetu i patnju nemačkom narodu.

U budućnosti želim samo jedno: da Vi i ceo Vaš entitet bude izveden pred lice pravde zbog svih kršenja zakona i da Vi i Vaše kolege odete u zatvor, minimum doživotno. Ovako velika izdaja suverenog naroda se nikada nije desila u istoriji Nemačke.

Plaćeni komentatori i licemeri koji Vam se i dalje ulizuju, nesposobni da misle svojom glavom, mogu da se suzdrže od toga, jer nijedan razuman čovek takve ljude ne shvata ozbiljno.

Prezirem Vas iz dna svoje duše i želim Vam kaznu koju zaslužujete. Sa puno prezira, zahvaljujući Vašem Štazi rukovodstvu – bivša glumica, Silvana Hajzenberg.

Majk Volš za europeansworldwide