TopVestiZdravlje

ДАНСКИ ЛЕКАР: Ова индустрија је убила више људи, него сви ратови заједно! (ВИДЕО)

Питер Ц. Гече, дански професор и специјалиста интерне медицине са дипломом из биологије и хкемије издао је књигу под називом “Смртоносни лекови и организовани криминал фармацутске индустрије” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), којом је изазвао велике полемике у свету јер је у тој књизи он отворено раскринкао велику заверу против човечанства рекавши да је управо фармацеутска индустрија (која као лечи људе) заправо отровала и поубијала више људи него сви ратови заједно.

Како је рекао, фармацеутска индустрија продаје отрове, а не лекове и ти отрови су, како је поткрепљено доказима, и службено трећи узрок смрти у свету, али истина је још пуно мрачнија и гора. Његове изјаве прошле би готово незапажено под „теорију завере” да је овај доктор било ко. Али није, овај лекар има објављених преко 450 радова у Скопусу, највећој светској бази радова и рецензија, преко 50 радова у БМЈ, Ланцет, ЈАМА, Анналс оф Интернал Медицине, Неw Енгланд Јоурнал оф Медицине и око 200 радова на највећој научној платформи – WОS.

Цитиран је преко 30 хиљада пута и коаутор је бројних научних студија, и у целом свету овај лекар држи велики углед. Због тога је изазвао шок и неверицу када је открио велику тајну. У својој књизи је написао како су трећи највећи узрок смртности – лекови, након карцинома и срчаних обољења (који су такође узроковани фармацијом и другим отровима). И то лекови који се свакодневно узимају на рецепт или без њега, свеједно је.

“Пацијенти верују лековима јер верују својим лекарима, а лекари пак о лековима знају само онолико колико им то дозволи фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са властима и депопулацијским идејама о смањењу броја људи на земљи.

„Подаци о клиничким истраживањима које већином финансирају исти људи који стоје иза ове индустрије, недоступни су јавности, а они публицирани у научним часописима пречесто су искривљени или лажни“.

„Тестирање нових лекова не проводи се како треба, регулацијске агенције не обављају свој посао поштено и саплетене су бројним сукобима интереса. Политичаре је, како каже, тако лако поткупити, а здраве и болесне тако лако обманути”, пише Гече.