Izbor UrednikaVesti

ДЕЈАН МИРОВИЋ: Вучић је издао Србију потписавши овај споразум! (ВИДЕО)

Гост Славија инфо тв био је професор међународног јавног права др Дејан Мировић. У емисији Интервју професор Мировић детаљно је објаснио зашто мисли да је Александар Вучић пошао путем издаје потписавши Брислески споразум који је ништа друго до наставак плана Мартија Ахтисарија.

Мировић је директно оптужио Вучића и његов режим за повлачење полицајаца са територије Космета јер се то под његовом влашћу догодило као и за предају институција тзв држави Косово.

Најдрастичнији пример је довођење шиптарских тзв. цариника на север Космета. Нажалост мали број људи зна да у томе учествује и Србија и да то плаћа око 35 милиона евра. Мировић напомиње и да издаја није само његова већ му у томе помаже и опозиција, скоро сви осим пар часних појединаца, али и Никола Селаковић који је заједно са њим терао наше судије у тужиоце да служе тзв Косову.

За Заједницу Српских општина каже да је најобичнија будалаштина која није правно обавезујућа и служи искључиво за замајавање домаће јавности. Једна у низу издаја је договор Вучића са неким Мустафом да се разоружа и прекине финансирање 800 људи лако наоружаних запослених у цивилној заштити који су били бедем одбране Северног Космета.

Повлачење признања појединих држава заслуга је Русије а не велике мудрости Ивице Дачића и то је Мировић у емисији детаљно објаснио. Предаја језера Газиводе је била од стратешког значаја за Шиптаре а то је овде прошло незапажено. Нажалост криминал и издаја коју врши Александар Вучић проширила се на целу Србију и тешко се сада тог корова ослободити.

Изборе Мировић сматра нелегитимним и правно ништавним а све учеснике истих режимске или приватне партије и појединце Александра Вучића. Он је тај који спроводи ЛДП политику чак понекад иде и даље па му ни православље не ваља, Мурат му је велики војсковођа, итд. чега би се и Чедомир Јовановић постидео Вучић ради.

Режим Александра Вучића најсличнији је режиму Мила Ђукановића, насиље над грађанима је обавезан део тога. Да су у коалицији ова два режима јасно је и по томе што Вучић ћути ко … на покушај атенатата на владику Јоаникија или Даку Давидовића у Београду а добро се зна да је човек који све воли да прокоментарише.

Поред овога карика у повезивању ова два режима је и заједнички уредник свих медија у Србији и Црној Гори Владимир Беба Поповић.