Izbor UrednikaTopVesti

Епстајн пре силовања претио малолетници пријатељем Билом Клинтоном

Британски таблоид „Сан“ цитирао је тужбу једне од наводних жртви Џефрија Епстајна која тврди да је покојни осуђени педофил искористио име Била Клинтона како би је застрашио пре сексуалног напада. Према наводима листа, у тужби коју је прошле године поднела жена позната као Џејн До 15, она тврди да ју је Епстајн силовао и да је седела на „личном Клинтоновом месту“ у милијардеровом приватном авиону „Лолита експрес“.

„Кад сам изабрала да седиште у авиону, Џефри ми је рекао да је његов добар пријатељ Бил Клинтон увек бирао да ту седи“, цитира „Сан“ Џејн До 15.

У тужби се наводи да је током лета до Епстајновог насеља у Новом Мексику, осуђени педофил показао девојци унутрашњост авиона почевши од спаваће собе и објашњавајући јој да кад он лежи на кревету, „воли да му девојке спавају под ногама“.

„Због Епстајновог опис жена које су спавале око њега на поду одмах је помислила на робиње… Џејн До 15 је сматрала да су јој интеракције са Епстајном чудне“, наводи се у тужби.
Девојка је се наводно упознала са Епстајновом асистенткињом током школског путовања у Њујорк 2004. кад је имала 15 година. Убрзо после тога, она је наводно са многим другим девојкама доведена у Епстајнов авион одакле су полетели на његов ранч у Новом Мексику где је извршен сексуални напад, наводи се у оптужници.

Пре неколико дана, „Дејли Мејл“ је објавио фотографије Била Клинтона кога масира друга Епстајнова жртва Шантај Дејвис. Фотографије су снимљене 2002. током Клинтоновог хуманитарног путовања у Африку и показују Дејвисову, тада двадесетдвогодишњакињу како масира Клинтонов врат.

Као и Џејн До 15, и Дејвисова је тврдила да ју је силовао Епстајн након што ју је регрутовала „мадам“ покојног милијардера Гислејн Максвел, која је летос ухапшена и чека суђење.

Крајем јула, Клинтон демантовао је да је икада посетио карипско острво у власништву осуђеног педофила Џефрија Епстајна, који је извршио самоубиство у затвору у Августу 2019.!

Извор: rs.sputniknews