Vesti

КАО ДА ЈЕ НЕГОВА ВИКЕНДИЦА, ЛАЗАНСКИ ОФАРБАО АМБАСАДУ У КЛУПСКЕ БОЈЕ: Ево како он то објашњава (ВИДЕО)

Мирослав Лазански, амбасадор Србије у Москви, открио је, гостујући на телевизији Б92, да је његовом одлуком зграда амбасаде офарбана у црвено-беле боје клуба за који навија.

Није тајна да је некадашњи новинар страствени симпатизер Црвене звезде и да је у њену част одлучио да офарба српско дипломатско представништво у Русији.

Да ли је тачно да је обновљена амбасада Србије у Москви у црвено-белим бојама?

– Па јесте. Искористили смо ситуацију када нема ма пуно дипломатских контаката и неће нико ни са ким да се среће, нашао сам спонзоре, то су господин Миша Здравковић из Бруса, господин Зоран Вуковић, господин Јевђевић, браћа Бајрамовић из Новог Пазара… Држава Србија у реконструкцију амбасаде у Москви није дала ниједног јединог динара, а уложено је 350.000 евра. Зграда амбасаде, 184 прозора нису имали лим, капало је на бетон. Ми смо све то обновили, променили, фасаду направили не обичну већ пласитифицирану да можете да је перете – похвалио се Лазански.

Зашто црвено-белу?

– Мени се учинила та комбинација црвених и белих пруга… Ја навијам за Црвену звезду и хајде кад већ одлучујем нека буде. Мада су ми оба домара у амбасади партизановци и прихватили су то коректно – поручио је Лазански.

Извор: Вечерње новости

Мирослав Лазански (Фото: Јутјуб)