Izbor UrednikaVesti

Малагурски: Мило у Мајамију тражио да се уклони човјек са српском заставом јер му је “угрожен живот” (ВИДЕО)

Док је Мило Ђукановић славио Нову годину у престижном ресторану Villa Azzur  у Мајамију, један Србин, који ми је послао ову слику и информацију, раширио је српску заставу поред њега. Према његовом наводу, Мило је био згрожен, звао је полицију и рекао да “му је живот угрожен и у 00:45 је изведен из локала под јаком пратњом полиције и обезбјеђења“.

Извор: Борис Малагурски

Филмски режисер, продуцент и телевизијски водитељ Борис Малагурски објавио је на својом Фејсбук профилу и Инстраграму екслузивну информацију да је предсјендик Црне Горе Мило Ђукановић у Мајамију позвао полицију када је један човјек у ресторану развио српску заставу.

Према ријечима Малагурског, Ђукановић је због развијене српске заставе тврдио да је животно угрожен.

Борис Малагурски, Извор: ФБ страница

Док је Мило Ђукановић славио Нову годину у престижном ресторану Villa Azzur  у Мајамију, један Србин, који ми је послао ову слику и информацију, раширио је српску заставу поред њега. Према његовом наводу, Мило је био згрожен, звао је полицију и рекао да “му је живот угрожен и у 00:45 је изведен из локала под јаком пратњом полиције и обезбјеђења“, написао је Малагурски на ФБ.

Такође, додао је да је и „птицама на грани је јасно да је његово вријеме прошло“.

Браво за српски инат, браво свима који излазе на протесте широм Балкана за борбу, а Мило ће морати да се врати у Црну Гору да одговара за сва злодјела која је починио„, закључио је он.

Како је изгледао дочек 2020. године у престижном ресторану Villa Azzur у Мајамију гдје су гости носили естравагантне шешире, што се види по фотографији коју је Малагурски објавио, погледајте у вудеу који је направљен од кадрова из престижног ресторана.

Такође, погледајте и дјелиће атмосфере који су увесељавали предсједника Црне Горе.

плесачице у луксузном ресторану
плесачице у луксузном ресторану