Vesti

SRBIJA PRED NEREDIMA: Građani pozivaju na obračun šipkama i bejzbolkama protiv migranata!

Snimak na kom se vidi kako navodno migrant izaziva incident i napada ljude u jednom kafiću u Obrenovcu objavljen je juče na Tviter profilu predsednika pokreta Levijatan Pavla Bihalija, a nakon serije napada i neadekvantnih reakcija vlasti, građani pozivaju da se zakon uzme u svoje ruke.

Muškarac na videu počinje da se dere i preti, kako deluje, nekom od osoblja lokala i lupa šakama o šank dok ga na kraju nisu sproveli van objekta.

– Migranti nastavljaju sa maltretiranjem stanovnika Obrenovca. Ovo je snimak iz lokala gde napadaju radnike bez ikakvog razloga i prave probleme. Sva sreća pa nisu potezali noževe. Do sledećeg puta. Apelujemo da se ovaj „problem“ što pre reši. Srbija nije autobuska stanica – napisao je Bihali.

Snimak je izazvao burne reakcije na ovoj društvenoj mreži i za kratko pojavili su se komentari koji pozivaju na oštrije kazne za migrante.

Takođe je bilo dosta onih koji krive goste lokala što nisu reagovali, već su samo sedeli za stolovima. „Desu vajni nabildovani momci?“ bio je jedan od komentara dok drugi korisnik Tvitera smatra da je trebalo primeniti silu.

„Zar niko nema šipku ili bejzbol palicu. U šta smo se to pretvorili“ piše u komentaru ispod snimka.

Izvor: Novosti/Dnevna Gazeta